Ανακοίνωση κενών οργανικών θέσεων Ειδικής Αγωγής – Υποβολή δήλωσης προτίμησης τοποθέτησης νεοδιόριστων εκπαιδευτικών (Ανακοινοποίηση)

Καλούνται οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση για οριστική τοποθέτηση κατά τη διαδικασία των μεταθέσεων 2021 (συνημμένος ονομαστικός πίνακας μορίων), να υποβάλουν δήλωση προτίμησης τοποθέτησης από την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021 μέχρι και την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021 και ώρα 15.00 μ.μ.

Επισημαίνουμε ότι, όσοι εκπαιδευτικοί ανήκουν σε κλάδο-ειδικότητα που δεν υφίσταται οργανικό κενό, σύμφωνα με τους συνημμένους πίνακες οργανικών κενών , δεν υποβάλουν δήλωση τοποθέτησης . Επίσης οι εκπαιδευτικοί πριν την υποβολή της δήλωσής τους να μελετήσουν προσεκτικά και τους δύο (2) πίνακες οργανικών κενών ειδικής αγωγής και αφορούν :
α) σε Οργανικά κενά σε Τμήματα Ένταξης και
β) σε οργανικά κενά ΣΜΕΑΕ (ΕΕΕΕΚ) σχολικών μονάδων αρμοδιότητας της Δ.Δ.Ε. Λακωνίας.

Οι δηλώσεις θα αποστέλλονται στην υπηρεσία μας αποκλειστικά με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση tdpros@dide.lak.sch.gr (σκαναρισμένη η ενυπόγραφη δήλωση τοποθέτησης).

Η ανακοινοποίηση στο ορθό αφορά μόνο στο ΣΥΝΟΛΟ (Άθροισμα) των κενών οργανικών θέσεων στα Τμήματα Ένταξης στον κλάδο ΠΕ03.

 

Συνημμένα έγγραφα:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Μετάβαση στο περιεχόμενο