Πρόσκληση Υποβολής Δήλωσης Προσωρινής Τοποθέτησης Εκπαιδευτικών που Βρίσκονται στη Διάθεση του ΠΥΣΔΕ Λακωνίας

Έγγραφο με υπ’ αριθμ πρωτοκόλλου 3772/20-7-2021 της ΔΔΕ Λακωνίας

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Λακωνίας να υποβάλουν δήλωση προτίμησης για προσωρινή τοποθέτηση το διδακτικό έτος 2021-2022.
Επίσης καλούνται οι εκπαιδευτικοί που έχουν οργανική θέση στη Δ.Δ.Ε. Λακωνίας και επιθυμούν να διατεθούν για συμπλήρωση του διδακτικού ωραρίου τους (λόγω οργανικής ή λειτουργικής υπεραριθμίας και μόνο) να υποβάλουν αντίστοιχη δήλωση. Η διάθεση σε άλλες σχολικές μονάδες για τη συμπλήρωση του ωραρίου τους γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 παρ.14 του Ν.1566/1985, με τη σειρά προτίμησης και το σύνολο των μονάδων μετάθεσής τους.

Επισημαίνουμε ότι, εκπαιδευτικοί που χαρακτηρίστηκαν οργανικά υπεράριθμοι το 2021 κατά την διαδικασία της ρύθμισης των υπεραριθμιών, δύναται το διδακτικό έτος 2021-2022 να μην είναι λειτουργικά υπεράριθμοι και ως εκ τούτου δεν θα ληφθούν υπόψη οι δηλώσεις προτίμησης σχολικής μονάδας διάθεσης.

Η προθεσμία όλων των δηλώσεων ορίζεται από Παρασκευή 23 Ιουλίου 2021 έως Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021. Η προθεσμία αυτή είναι αποκλειστική και ουδεμία παράταση θα δοθεί.
Οι δηλώσεις μπορούν να υποβληθούν αυτοπροσώπως ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@dide.lak.sch.gr (με σκαναρισμένη την ενυπόγραφη δήλωση προσωρ. τοποθέτησης ).

Οι δηλώσεις προσωρινής τοποθέτησης, θα πρέπει να συμπληρωθούν σύμφωνα με την προτίμηση του κάθε εκπαιδευτικού δεδομένου ότι τα λειτουργικά κενά δεν μπορούν να εκτιμηθούν ακόμα από το ΠΥΣΔΕ Λακωνίας λόγω εκκρεμών υπηρεσιακών διαδικασιών.

Σημειώνεται ότι δηλώσεις που δεν είναι σύμφωνες με τα επισυναπτόμενα έντυπα δε θα ληφθούν υπόψη.

 

Συνημμένα έγγραφα:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Μετάβαση στο περιεχόμενο