Πρόσκληση Παρακολούθησης Διαδικτυακής Επιμορφωτικής Διημερίδας ΠΔΕ Αττικής – ΠΕΚΕΣ Αττικής

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, σε συνεργασία με όλα τα ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής (1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο), διοργανώνει επιμορφωτική διημερίδα με τίτλο:

«Ψηφιακά μέσα και περιβάλλοντα:
Επαναπροσδιορίζοντας την Εκπαιδευτική Διαδικασία»

Η διημερίδα θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Παρασκευή το απόγευμα και το Σάββατο το πρωί, 6 & 7 Μαΐου 2022 και συμπεριλαμβάνει 9 κεντρικές ομιλίες, 28 εισηγήσεις και 7 εργαστήρια. Σκοπός της διημερίδας είναι να αναδειχθούν οι δυνατότητες και οι δυναμικές που προβάλλονται τόσο με τη χρήση των ψηφιακών τεχνολογιών ως εργαλεία υποστήριξης της εκπαιδευτικής διαδικασίας όσο και με την ανάπτυξη δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων μέσα από την κριτική και δημιουργική σκέψη.

Οι κεντρικές ομιλίες θα μεταδοθούν από το κανάλι της Π.Δ.Ε. Αττικής στο YouTube ως εξής:

Παρασκευή 6 Μαΐου 2022
17:30-21:00
https://youtu.be/T7B5_PRjMHo
Σάββατο 7 Μαΐου 2022
11:30-14:00
https://youtu.be/yLRptSYiypU

Για την καλύτερη οργάνωση των συνεδριών και εργαστηρίων, παρακαλείστε να εγγραφείτε συμπληρώνοντας την ακόλουθη ηλεκτρονική φόρμα: https://forms.gle/L4wnikWgGU7XXjE77 .
Στις/στους συναδέλφους, που θα συμμετάσχουν, θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Για να υποβάλετε ερωτήματα στους ομιλητές και στις ομιλήτριες χρησιμοποιήστε αυτή την ηλεκτρονική φόρμα υποβολής: https://forms.gle/R4MiuFCMizWDk4519 .

Σας ενημερώνουμε ότι στην ιστοσελίδα, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τη διημερίδα (https://digitalineducation.wixsite.com/digital), έχουν ήδη αναρτηθεί, μεταξύ άλλων, το Πρόγραμμα, οι περιλήψεις όλων των ομιλιών, εισηγήσεων και εργαστηρίων καθώς και όλοι οι χρήσιμοι ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι.

Η συμμετοχή στην επιμορφωτική διημερίδα είναι προαιρετική.

Η Οργανωτική Επιτροπή

Συνημμένα έγγραφα:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Μετάβαση στο περιεχόμενο