Πρόσκληση εκπαιδευτικών υποβολής δήλωσης προσωρινής τοποθέτησης- δήλωσης διάθεσης για συμπλήρωση υποχρεωτικού εβδομαδιαίου διδακτικού ωραρίου για το διδακτικό έτος 2022-2023

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ  Λακωνίας, συμπεριλαμβανομένων και των εκπαιδευτικών που αποσπάστηκαν στο ΠΥΣΔΕ Λακωνίας, να υποβάλουν δήλωση προτίμησης για προσωρινή τοποθέτηση το διδακτικό έτος 2022-2023.

Επίσης καλούνται οι εκπαιδευτικοί που έχουν οργανική θέση στη Δ.Δ.Ε. Λακωνίας και επιθυμούν να διατεθούν για συμπλήρωση του διδακτικού ωραρίου τους (λόγω οργανικής ή λειτουργικής υπεραριθμίας)  να υποβάλουν αντίστοιχη δήλωση.  Η διάθεση σε άλλες σχολικές μονάδες για τη συμπλήρωση του ωραρίου τους γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 παρ.14 του Ν.1566/1985,  με τη σειρά προτίμησης και το σύνολο των μονάδων μετάθεσής τους.

Η προθεσμία όλων των δηλώσεων ορίζεται από Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022 έως  Παρασκευή 05 Αυγούστου 2022.  Η προθεσμία αυτή είναι αποκλειστική και ουδεμία παράταση θα δοθεί.

Οι δηλώσεις μπορούν να υποβληθούν αυτοπροσώπως ή  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@dide.lak.sch.gr  (με σκαναρισμένη την ενυπόγραφη δήλωση τους).

Οι δηλώσεις προσωρινής τοποθέτησης, θα πρέπει να συμπληρωθούν σύμφωνα με την προτίμηση του κάθε εκπαιδευτικού δεδομένου ότι τα λειτουργικά κενά δεν μπορούν να εκτιμηθούν ακόμα από το ΠΥΣΔΕ Λακωνίας λόγω εκκρεμών υπηρεσιακών διαδικασιών (οριστικοποιήσεις τμημάτων Γυμνασίων, ΓΕΛ Ομάδες Προσανατολισμού Γενικής Παιδείας, ΕΠΑΛ Τομέων Ειδικοτήτων Γενικής Παιδείας, επικείμενοι διορισμοί εκπαιδευτικών κλπ).

Σημειώνεται ότι δηλώσεις που δεν είναι σύμφωνες με τα επισυναπτόμενα έντυπα δε θα ληφθούν υπόψη.

 

Συνημμένα έγγραφα:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Μετάβαση στο περιεχόμενο