Οδηγίες για Διορισθέντες Εκπαιδευτικούς

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τους/τις συναδέλφους εκπαιδευτικούς που διορίστηκαν στη Διεύθυνσή μας.   Σας ευχόμαστε Καλή Σταδιοδρομία!

Η ανάληψη υπηρεσίας και κατάθεση δικαιολογητικών θα γίνεται καθημερινά από Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022 έως και Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 και ώρα 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. στα Γραφεία της Διεύθυνσης:

2ο χλμ. Ε.Ο. Σπάρτης -Γυθείου 
ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ
1ος όροφος

Στο τέλος της κάθε ημέρας θα ακολουθεί ορκωμοσία.

Παρακαλούνται οι  διορισθέντες εκπαιδευτικοί να προσέρχονται φορώντας μάσκα προστασίας, να αποφεύγονται συνθήκες συνωστισμού και να έχουν μαζί τους όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά-φωτοτυπίες και τα έντυπα συμπληρωμένα.  Για τον έλεγχο και την παραλαβή των δικαιολογητικών, θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Για να δείτε τα δικαιολογητικά και τα κενά, κάντε κλικ εδώ.

Η ανάληψη υπηρεσίας γίνεται με φυσική παρουσία.  Επιπροσθέτως:

  1. Διοριζόμενοι/ες που αδυνατούν να μετακινηθούν για ανάληψη υπηρεσίας στην περιοχή διορισμού για σοβαρούς λόγους υγείας είτε λόγω εγκυμοσύνης/λοχείας, οφείλουν να παρουσιαστούν σε Διεύθυνση Εκπαίδευσης, αντίστοιχα, πλησίον του τόπου κατοικίας τους, προκειμένου να ορκιστούν και να αναλάβουν υπηρεσία.
  2. Εκπαιδευτικοί/μέλη ΕΕΠ-ΕΒΠ, οι οποίοι νοσούν με κορωνοϊό COVID-19  παρακαλούνται να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη Διεύθυνση (τηλ: 2731363482)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Μετάβαση στο περιεχόμενο