Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Πλήρωση με Επιλογή Θέσεων Διευθυντών/τριών Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων

Υπ’ αριθμ 194 /Δ.Ε.Π.Π.Σ/08-12 -2022 έγγραφο (ΑΔΑ: ΨΨΘΜ46ΜΤΛΗ-1ΣΦ) του Υπουργείου Παιδείας

Η Διοικούσα Επιτροπή Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων καλεί τους μόνιμους εκπαιδευτικούς της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι/ες πληρούν τις προϋποθέσεις του νόμου 4823/2021 (Α΄136) και τους όρους της υπό στοιχεία 149720/Δ6/03.12.2022 (Β΄6142) υπουργικής απόφασης, να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής για την πλήρωση με θητεία μέχρι 31 Αυγούστου του τέταρτου έτους που ακολουθεί την επιλογή τους, εκατό (100) θέσεων Διευθυντών Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων, όπως αυτά αναγράφονται στον πίνακα του παραρτήματος Α της παρούσης.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες υποβάλλουν τις αιτήσεις υποψηφιότητας αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά σε ειδική πλατφόρμα που υποστηρίζεται από Ι.Ε.Π./Δ.Ε.Π.Π.Σ., η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr, ΕΨΠ) στη διαδρομή
Αρχική / Εκπαίδευση / Επαγγελματίες εκπαίδευσης / Επιλογή Διευθυντών και Προισταμένων Προτύπων και Πειραματικών Σχολείων ή https://www.iep.edu.gr/services/pps_directors/
Οι αιτήσεις υποβάλλονται από την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 08:00 έως την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 16:00.

Η αίτηση κάθε υποψήφιου/ας συνοδεύεται από τα αναγκαία δικαιολογητικά σε ψηφιακή μορφή. Η
πιστοποίηση των υποψηφίων για την εισαγωγή στην πλατφόρμα της αίτησης γίνεται με τους κωδικούς που διαθέτουν οι υποψήφιοι/ες στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο.

Οι υποψήφιοι/ες για τις θέσεις Διευθυντών/ντριών σε Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ. υποβάλουν μία (1) αίτηση για μία (1) Περιφερειακή Διεύθυνση.

Μετά την κατάταξη των υποψηφίων στους τελικούς αξιολογικούς πίνακες επιλογής οι υποψήφιοι καλούνται να επιλέξουν μέχρι πέντε (5) συνολικά Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ. της οικείας βαθμίδας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας / Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης επιλογής τους με σειρά προτίμησης για τοποθέτηση.

 

Δείτε την πρόσκληση:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Μετάβαση στο περιεχόμενο