1ος Παν-Πελοποννησιακός Μαθητικός Διαγωνισμός “Diversity up”

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία υλοποιεί την Πράξη «ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΧΡΟΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, “ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ”», μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Πελοπόννησος 2014-2020», με τη συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ) και από εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Στο πλαίσιο της Δράσης «Diversity up» (Πακέτο Εργασίας 8), υλοποιείται ένα σύνολο καινοτόμων δράσεων για την εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα της Πελοποννήσου, αλλά και για την ευρύτερη κοινωνία της εν λόγω Περιφέρειας με στόχο την προώθηση των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις. Ειδικότερα, πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο 1ος Διαγωνισμός των μαθητών της Γ΄ τάξης των Γυμνασίων και των Ε.Ε.Ε.ΕΚ. της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με σκοπό την ανάδειξη πέντε videos σχετικά με την προώθηση της άρσης των στερεοτυπικών αντιλήψεων για τα άτομα με αναπηρία ή/και χρόνιες παθήσεις στο εκπαιδευτικό και εργασιακό περιβάλλον, αλλά και σε άλλους τομείς της κοινωνικής ζωής.

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. καλεί όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ΄ τάξης των Γυμνασίων και των Ε.Ε.Ε.ΕΚ. της Περιφέρειας Πελοποννήσου να λάβουν μέρος! Η περίοδος υποβολής των υποψηφιοτήτων ξεκίνησε την 1η Φεβρουαρίου 2023 και θα ολοκληρωθεί την 5η Μαρτίου 2023 και ώρα 23:59.

Μπορείτε να βρείτε τους Όρους και τις Προϋποθέσεις του Διαγωνισμού μαζί με τα σχετικά παραρτήματα εδώ:  https://diversityup.gr/el/article/pan-peloponnhsiakos-diagwnismos

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210 9949837, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 8.00-16.00 με τα Στελέχη της Ε.Σ.Α.μεΑ.:Βάσια Αντωναροπούλου, Ειρήνη Τσαλουχίδου, Σπυριδούλα Γεωργοπούλου και Εβελίνα Καλλιμάνη

Μετάβαση στο περιεχόμενο