Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Πλήρωση Θέσεων με επιλογή συντονιστών Π.Δ.Ε. με Επιλογή Συντονιστών Π.Δ.Ε. για τη Μαθητεία και Υπεύθυνων Δ.Δ.Ε. για τη Μαθητεία

Υπ’ αριθμ 41362/Κ5/07-04-2023 έγγραφο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων

Ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων προσκαλεί τους εν ενεργεία διοικητικούς υπαλλήλους και εκπαιδευτικούς να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στη διαδικασία πλήρωσης θέσεων Συντονιστών Π.Δ.Ε. για τη Μαθητεία και Υπευθύνων Δ.Δ.Ε. για τη Μαθητεία σύμφωνα με τα οριζόμενα στον ν 4763/2020/2021 (Α’ 254), όπως ισχύει. Οι προϋποθέσεις συμμετοχής στην πρόσκληση ορίζονται στην με αρ. πρωτ.138797/Κ5/2021 Υπουργική Απόφαση «Καθορισμός κριτηρίων και διαδικασίας για την επιλογή Συντονιστών Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης (Π.Δ.Ε.) για τη Μαθητεία και Υπευθύνων Δευτεροβάθμιας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης (Δ.Δ.Ε.) για τη Μαθητεία» (Β’ 5253), όπως τροποποιήθηκε με την αρ. πρωτ. 16037/Κ5/2023 Υπουργική Απόφαση (Β’ 735) και ισχύει.

Η θητεία των Συντονιστών Π.Δ.Ε. και των Υπευθύνων Δ.Δ.Ε. για τη Μαθητεία λήγει την 31η Αυγούστου του δεύτερου έτους που ακολουθεί την επιλογή τους.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας για τη διαδικασία επιλογής εντός αποκλειστικής προθεσμίας η οποία άρχεται την Τρίτη 11-04-2023 και λήγει την Τετάρτη 26-04-2023.

Οι αιτήσεις με τον φάκελο των δικαιολογητικών θα πρέπει να έχουν περιέλθει στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης με ευθύνη των υποψηφίων (με ταχυδρομείο, ταχυμεταφορά ή αυτοπροσώπως), έως τη Τετάρτη 26-04-2023 και ώρα 13:00μ.μ. Αιτήσεις που υποβάλλονται μέσω e-mail ΔΕΝ λαμβάνονται υπόψη. Μετά τη λήξη της ανωτέρω προθεσμίας κανένας φάκελος δεν γίνεται δεκτός, ούτε συμπληρωματικά δικαιολογητικά ή οποιαδήποτε μεταβολή στην αίτηση υποψηφιότητας ακόμα κι αν φέρει σήμανση εμπρόθεσμης ημερομηνίας κατάθεσης του ταχυδρομείου. Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να μεριμνήσουν για το εμπρόθεσμο της υποβολής των αιτήσεων τους με το φάκελο των δικαιολογητικών, εντός της ανωτέρω καθοριζόμενης προθεσμίας. Η έντυπη αίτηση υποψηφιότητας θα είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Ε.Ε.Κ.Δ.Β.Μ.&Ν. (www.gsae.edu.gr) και της οικείας Περιφερειακής Δ/νσης Εκπαίδευσης.

 

Σχετικά έγγραφα:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Μετάβαση στο περιεχόμενο