Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόσπαση προσωπικού στην Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε. προς κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της

Υπ’ αριθμ Φ.2/111/26-05-2023 έγγραφο (ΑΔΑ: ΨΦ1Π46ΜΤΛΗ-Φ08) της  Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.

«Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόσπαση προσωπικού στην Αρχή Διασφάλισης της Ποιότητας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε.) προς κάλυψη των λειτουργικών αναγκών της»

Η Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε. καλεί τους ενδιαφερόμενους εν ενεργεία εκπαιδευτικούς της δημόσιας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που διαθέτουν τα προβλεπόμενα προσόντα, να υποβάλουν αίτηση για τριετή απόσπαση στην Α.ΔΙ.Π.Π.Δ.Ε., από την 1η Σεπτεμβρίου 2023 μέχρι την 31η Αυγούστου 2026.

Οι υποψήφιοι προς απόσπαση θα υποβάλουν την αίτηση εκδήλωση ενδιαφέροντος, συνοδευόμενη από το αναλυτικό βιογραφικό τους σημείωμα, αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: grammateia@adippde.gr.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται, επί ποινή αποκλεισμού, ως ανωτέρω και μόνο ηλεκτρονικά από την Δευτέρα 29 Μαΐου 2023 και ώρα 10:00 έως την Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 και ώρα 14:00.

 

Διαβάστε ολόκληρο το έγγραφο:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Μετάβαση στο περιεχόμενο