Οδηγίες για Διορισθέντες Εκπαιδευτικούς 2023

Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τους/τις συναδέλφους εκπαιδευτικούς που διορίστηκαν στη Διεύθυνσή μας.   Σας ευχόμαστε Καλή Σταδιοδρομία!

Η ανάληψη υπηρεσίας και κατάθεση δικαιολογητικών θα γίνεται καθημερινά από Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023 έως και Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023 και ώρα 9:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ. στα Γραφεία της Διεύθυνσης:

2ο χλμ. Ε.Ο. Σπάρτης -Γυθείου 
ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ
1ος όροφος

Στο τέλος της κάθε ημέρας θα ακολουθεί ορκωμοσία.

Παρακαλούνται οι  διορισθέντες εκπαιδευτικοί  να έχουν μαζί τους όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά-φωτοτυπίες και τα έντυπα συμπληρωμένα.  Για τον έλεγχο και την παραλαβή των δικαιολογητικών, θα τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Για να δείτε τα δικαιολογητικά, κάντε κλικ εδώ.

Η ανάληψη υπηρεσίας γίνεται με φυσική παρουσία.  Επιπροσθέτως:

  • Διοριζόμενοι/ες που αδυνατούν να μετακινηθούν για ανάληψη υπηρεσίας στην περιοχή διορισμού για σοβαρούς λόγους υγείας είτε λόγω εγκυμοσύνης/λοχείας, οφείλουν να παρουσιαστούν σε Διεύθυνση Εκπαίδευσης, αντίστοιχα, πλησίον του τόπου κατοικίας τους, προκειμένου να ορκιστούν και να αναλάβουν υπηρεσία.

Παρακαλώ να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα μας για την ανακοίνωση των κενών.

 

Σχετικά έγγραφο:

 

Δείτε τα Φ.Ε.Κ. με τα ονόματα:

  • ΦΕΚ 2066/τ.Γ΄/16.8.2023 όπου δημοσιεύεται ο διορισμός 250 εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση καθώς και ο διορισμός 25 εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ79.01 για τα Μουσικά Σχολεία.
  • ΦΕΚ 2065/τ.Γ΄/16.8.2023 στο οποίο δημοσιεύεται ο διορισμός 3.388 εκπαιδευτικών στη Γενική Εκπαίδευση

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Μετάβαση στο περιεχόμενο