Αναζήτηση προσφορών για μετακίνηση, διαμονή και διατροφή σχολικής αποστολής Ομαδικών Αθλημάτων Λυκείων ΠΔΕ Πελοποννήσου στην Κέρκυρα και Λευκάδα

Ο Διευθυντής της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας& Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, ζητά την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα ταξιδιωτικά γραφεία – τουριστικές επιχειρήσεις για την μετακίνηση και διατροφή της σχολικής αποστολής Λυκείου Λακωνίας (ΓΕ.Λ. ΓΥΘΕΙΟΥ) στο πλαίσιο των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Ομαδικών Αθλημάτων Λυκείων σχ. έτους 2023-2024 (Γ’ Φάση). Συγκεκριμένα, ζητούνται προσφορές για τη μετακίνηση και διατροφή αποστολής Ομαδικού Αθλήματος  Λυκείων στην Κέρκυρα και Λευκάδα.

Αναλυτικά ζητούνται προσφορές για τις ακόλουθες περιπτώσεις:

Α΄ περίπτωση :

  1. Μετακίνηση Γύθειο – Κέρκυρα – Γύθειο. (μικρό και μεγάλο λεωφορείο)
  2. Διαμονή με πρωινό σε ξενοδοχείο κατηγορίας τουλάχιστον τριών [3] αστέρων στην πόλης της Κέρκυρας  για μία διανυκτέρευση με πρωινό .
  3. Διατροφή σε επιχείρηση εστίασης  κοντά στη  περιοχή διαμονής ή κατά το μήκος της διαδρομής από και προς τον χώρο του αγώνα. (δείπνο και γεύμα).

Β΄ περίπτωση

  1. Μετακίνηση Γύθειο – Λευκάδα – Γύθειο.  (μικρό και μεγάλο λεωφορείο)
  2. Διαμονή με πρωινό σε ξενοδοχείο κατηγορίας τουλάχιστον τριών [3] αστέρων στην πόλης στη Λευκάδα για μία διανυκτέρευση με πρωινό .
  3. Διατροφή σε επιχείρηση εστίασης  κοντά στη  περιοχή διαμονής ή κατά το μήκος της διαδρομής από και προς τον χώρο του αγώνα. (δείπνο και γεύμα).

Οι προσφορές θα πρέπει να κατατεθούν με κάθε πρόσφορο μέσο μέχρι την Τετάρτη 27 – 03 – 2024  και ώρα 14:00 στο γραφείο Φυσικής Αγωγής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας.

 

Δείτε την προκήρυξη:

      

Μετάβαση στο περιεχόμενο