Πρόσκληση δήλωσης τοποθέτησης εκπαιδευτικών γενικής
Το ΠΥΣΔΕ Λακωνίας με τη με αρ. 14/20-05-2025 Πράξη του (θέμα 2ο) αναμόρφωσε τον πίνακα κενών οργανικών θέσεων γενικής εκπαίδευσης κατά σχολική μονάδα, κλάδο και ειδικότητα εκπαιδευτικών μετά από τη μετάθεση και τοποθέτηση υπεράριθμων εκπαιδευτικών (συνημμένος πίνακας με αριθμό 2).
Καλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί γενικής εκπαίδευσης που υπέβαλαν αίτηση για μετάθεση ή δήλωση για οριστική τοποθέτηση καθώς και εκείνοι που μετατέθηκαν από άλλες περιοχές να δηλώσουν έως είκοσι (20) σχολικές μονάδες με σειρά προτίμησης τοποθέτησης (συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη δήλωση με χειρόγραφη ή ψηφιακή υπογραφή μέσω gov.gr) εντός πέντε (5) ημερών, δηλαδή από την Τετάρτη 21-05-2025 μέχρι και την Τρίτη 27-05-2025, ώρα 15:00 (Λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία αριθμού πρωτοκόλλου της ΔΔΕ Λακωνίας. Οι δηλώσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή αποστέλλονται ηλεκτρονικά στην ΔΔΕ Λακωνίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@dide.lak.sch.gr).
Επισημαίνεται ότι, όσοι εκπαιδευτικοί ανήκουν σε κλάδο-ειδικότητα που δεν υφίσταται οργανικό κενό, δεν υποβάλουν δήλωση τοποθέτησης.
Σχετικό έγγραφο:
Συνημμένα:
- 1 – ΠΡΟΤΥΠΟ ΔΗΛΩΣΗ ΟΡΓΑΝΙΚΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ_ ΓΕΝΙΚΗΣ_ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ_2025
- 2α – Οργανικά_κενά_γενικής_μετά_από_άρση_υπεραρ ΠΥΣΔΕ 14_20-05-2025 (σε μορφή .xlsx)
- 2β – Οργανικά_κενά_γενικής_μετά_από_άρση_υπεραρ ΠΥΣΔΕ 14_20-05-2025 (σε μορφή .pdf)
- 3α – Μόρια για βελτίωσης – οριστικής τοποθέτησης γενικής μετά από άρση υπεραρ 2025 (σε μορφή .xlsx)
- 3β – Μόρια για βελτίωσης – οριστικής τοποθέτησης γενικής μετά από άρση υπεραρ 2025 (σε μορφή .pdf)
- 4 – Ανακοινοποίηση Χρονοδιαγράμματος οργαν_τοποθετ ΠΥΣΔΕ Λακωνίας























