Eπίσκεψη της κας Harvey στη ΔΔΕ Λακωνίας

Συνεργασία της ΔΔΕ Λακωνίας με στελέχη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. (Δευτέρα, 01 Νοεμβρίου 2021)

Στο πλαίσιο των συνεργασιών εξωστρέφειας που αναπτύσσονται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, ο Διευθυντής Εκπαίδευσης, Δρ Αγάπιος Οικονομίδης, υποδέχθηκε στα γραφεία της Δ.Δ.Ε. Λακωνίας την κα Cynthia Harvey, Σύμβουλο Δημοσίων και Μορφωτικών Υποθέσεων της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα, τη Δευτέρα 01 Νοεμβρίου 2021. Η κα Harvey είχε πολύωρη συνάντηση συνεργασίας, μαζί με τη συνεργάτιδά της, κα Μαρκέλλα Καράγιωργα, με τον Διευθυντή της Δ.Δ.Ε. Λακωνίας, Δρ. Αγάπιο Οικονομίδη, στα γραφεία της Δ.Δ.Ε. Λακωνίας, με αντικείμενο το σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δράσεων στα σχολεία της περιοχής μας.

Στη συνέχεια η Αμερικανίδα διπλωμάτης επισκέφθηκε, συνοδευόμενη από τον Δρ. Οικονομίδη,  το Μουσικό Γυμνάσιο Σπάρτης όπου έγινε δεκτή από τον Δ/ντη, κ. Ιωάννη Δημόπουλο, και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου, περιηγήθηκε στους χώρους του σχολείου και παρακολούθησε την πρόβα της χορωδίας του σχολείου, εκφράζοντας τον θαυμασμό της τόσο για το σύγχρονο κτηριακό συγκρότημα όπου στεγάζεται το σχολείο όσο και για το επίπεδο της χορωδίας.

Οι συναντήσεις της κα Harvey με τον Διευθυντή και τα στελέχη της Δ.Δ.Ε. Λακωνίας αναμένεται να αποτελέσουν την αφετηρία μελλοντικών δράσεων από τις οποίες θα προκύψουν πολύτιμα οφέλη για τους/τις εκπαιδευτικούς και μαθητές/τριες των σχολείων της Λακωνίας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο