Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μετακίνηση στην Ιταλία στο πλαίσιο του προγρ. Erasmus του 1ου Ημ. Γυμνασίου Γυθείου

Tο 1ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Γυθείου Λακωνίας προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος κατάθεσης οικονομικής προσφοράς για μετακίνηση στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Μαθησιακής Κινητικότητας KA1 Erasmus+ με τίτλο «ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ: ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ & ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ_» και κωδικό αριθμό 2023-1-EL01-KA122-SCH-000137476:

Tο 1ο Γυμνάσιο Γυθείου ζητά την κατάθεση ενσφράγιστων προσφορών,  α) για τη πραγματοποίηση μετακινήσεων στην Ιταλία από το αεροδρόμιο Marco Polo της Βενετίας στην Πάντοβα και αντίστροφα, και β) για τη διαμονή στην Πάντοβα στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Μαθησιακής Κινητικότητας KA1 Erasmus+ 2023 με τίτλο «ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ: ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ, ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ & ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ_» και κωδικό αριθμό 2023-1-EL01-KA122-SCH-000137476.

Οι προσφορές θα κατατεθούν σε κλειστό φάκελο στο γραφείο της Διευθύντριας του 1ου Γυμνασίου Γυθείου με την ένδειξη «υπόψη Επιτροπής Αξιολόγησης Προσφορών Erasmus+» έως και την Τρίτη 16/01/2024 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

Οι προσφορές μπορούν να υποβληθούν α) προσωπικά, β) με ταχυδρομική αποστολή & γ)με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο, διασφαλίζοντας ο προσφέρων  ότι θα παραληφθούν από την Διευθύντρια του σχολείου έως την καταληκτική ημερομηνία και ώρα. Δεν γίνονται δεκτές αποστολές με e-mail.

Για να διαβάσετε ολόκληρη την προκήρυξη επιλέξτε εδώ

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Μετάβαση στο περιεχόμενο