Προσλήψεις επιπλέον 222 εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ05 Γαλλικής και ΠΕ07 Γερμανικής, στη Γενική Εκπαίδευση, ως προσωρινών αναπληρωτών με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για το διδακτικό έτος 2021-2022

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι ανακοινοποιείται ο πίνακας προσλήψεων κλάδων ΠΕ05 Γαλλικής και ΠΕ07 Γερμανικής και προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές επιπλέον 89 και 133 εκπαιδευτικοί αντίστοιχα για το διδακτικό έτος 2021-2022.

Συνεπεία των ανωτέρω συμπληρωματικών προσλήψεων, ενδέχεται να υπάρξουν μεμονωμένες τροποποιήσεις στις τοποθετήσεις ήδη προσληφθέντων εκπαιδευτικών των κλάδων ΠΕ05 και ΠΕ07, όπως ανακοινώθηκαν στις 26.8.2021. Σε περίπτωση  αλλαγής της περιοχής τοποθέτησής τους οι προσλαμβανόμενοι θα ειδοποιηθούν από τις υπηρεσίες του Υ.ΠΑΙ.Θ..

Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία από την Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021.

Επί της διαδικασίας τοποθέτησης σε σχολικές μονάδες (για τις περιπτώσεις που απαιτείται) και ανάληψης υπηρεσίας, οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να ανατρέξουν στην διεύθυνση www.minedu.gov.gr/anaplirotes όπου έχουν αναρτηθεί οι απαραίτητες πληροφορίες και διευκρινίσεις.

 

Έντυπα και Δικαιολογητικά:

 

Συνημμένο αρχείο:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Μετάβαση στο περιεχόμενο