Εξεταστικά κέντρα ειδικών μαθημάτων

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις των Eιδικών Μαθημάτων για τους υποψηφίους Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), οι οποίοι έχουν δηλώσει εξέταση σε ένα ή περισσότερα Ειδικά Μαθήματα προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην επιλογή για εισαγωγή το τρέχον έτος σε Σχολή ή Τμήμα για το οποίο απαιτείται εξέταση σε ένα ή περισσότερα ειδικά μαθήματα, θα διενεργηθούν από 18 μέχρι και 30 Ιουνίου, στα παρακάτω εξεταστικά κέντρα και με βάση το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων που έχει ανακοινωθεί.

Α. Αναλυτικό Πρόγραμμα Εξετάσεων Ειδικών Μαθημάτων
Β. Εξεταστικά Κέντρα Αγγλικών
Γ. Εξεταστικά Κέντρα Ειδικών Μαθημάτων (πλην Αγγλικών)
Δ. Εξεταστικά Κέντρα Υποψηφίων με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες
Ε. Οδηγίες προς τους υποψηφίους

Επισημάνσεις:

  1. στους υποψηφίους με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ότι εξετάζονται σε διαφορετικά εξεταστικά κέντρα τα οποία εδρεύουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και
  2. στους υποψηφίους που εξετάζονται στο Ελεύθερο και Γραμμικό Σχέδιο σε εξεταστικά κέντρα της Αθήνας, ότι έχουν οριστεί διαφορετικά εξεταστικά κέντρα (8 στο σύνολο) για τους υποψήφιους που κατέθεσαν Αίτηση – Δήλωση σε Λύκεια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής και διαφορετικά (3 στο σύνολο) για τους υποψήφιους που κατέθεσαν Αίτηση – Δήλωση σε Λύκεια των Περιφερειακών Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, Στερεάς Ελλάδας, Βορείου Αιγαίου και Νοτίου Αιγαίου.

Επιπλέον, παρακαλούμε να διευκρινιστεί στους υποψηφίους ότι:

  1. Στις εξετάσεις του κάθε ειδικού μαθήματος δικαιούνται να λάβουν μέρος ΜΟΝΟ όσοι έχουν ήδη δηλώσει το συγκεκριμένο ειδικό μάθημα
  2. Ως ώρα έναρξης ορίζεται η 8:30 π.μ. για όλα τα ειδικά μαθήματα εκτός των Αγγλικών για το οποίο ορίζεται η 10:00 π.μ. και του Έλεγχου Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων για το οποίο ορίζεται η  6:30 μ.μ.
  3. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 8:00 π.μ. για όλα τα ειδικά μαθήματα εκτός:
    των Αγγλικών, για το οποίο πρέπει να προσέρχονται έως τις 9:30 π.μ. και
    του Έλεγχου Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων, για το οποίο πρέπει να προσέρχονται έως τις 16:00
    μ.μ..

 

Δείτε ολόκληρο το Δελτίου Τύπου:

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Μετάβαση στο περιεχόμενο