Εξεταστικά κέντρα Μουσικών Μαθημάτων «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» και «Μουσική Αντίληψη και Γνώση» έτους 2022

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις των μαθημάτων «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» και «Μουσική Αντίληψη και Γνώση»,  για τους υποψηφίους Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ), προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην επιλογή για εισαγωγή το 2022 στα Τμήματα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστηµίου, Μουσικής Επιστήµης και Τέχνης του Πανεπιστηµίου Μακεδονίας και Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστηµίου Ιωαννίνων, θα διενεργηθούν στα παρακάτω εξεταστικά κέντρα και με βάση το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων που έχει ανακοινωθεί.

Α. Αναλυτικό Πρόγραμμα Εξετάσεων Μουσικών Μαθημάτων
Β. Εξεταστικά Κέντρα Μαθημάτων «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» και «Μουσική Αντίληψη και Γνώση» 
Γ. Εξεταστικά Κέντρα Υποψηφίων με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες στο μάθημα «Μουσική Αντίληψη και Γνώση» 
Δ. Οδηγίες προς τους υποψηφίους

Επισημάνσεις:

  1. για το μάθημα «Μουσική Αντίληψη και Γνώση», οι υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες εξετάζονται σε εξεταστικά κέντρα τα οποία εδρεύουν σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
  2. για το μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» δεν υπάρχει διαφοροποίηση στον ορισμό εξεταστικών κέντρων μεταξύ των υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και των υπολοίπων υποψηφίων.

Επιπλέον,  να διευκρινιστεί στους υποψηφίους ότι:

  1. Στις εξετάσεις του κάθε μουσικού μαθήματος δικαιούνται να λάβουν μέρος ΜΟΝΟ όσοι έχουν ήδη δηλώσει το συγκεκριμένο μουσικό μάθημα
  2. Ως ώρα έναρξης ορίζεται η 8:30 π.μ. για το μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» και 12:30 μ.μ. για το μάθημα «Μουσική Αντίληψη και Γνώση».

 

Διαβάστε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Μετάβαση στο περιεχόμενο