Πρόσκληση υποβολής δήλωσης τοποθέτησης εκπαιδευτικών γενικής εκπαίδευσης

Το ΠΥΣΔΕ Λακωνίας με τη με αρ. 13/07-07-2023 Πράξη του (θέμα 2ο) αναμόρφωσε τον πίνακα κενών οργανικών θέσεων γενικής εκπαίδευσης κατά σχολική μονάδα, κλάδο και ειδικότητα εκπαιδευτικών μετά από τη μετάθεση και τοποθέτηση υπεράριθμων εκπαιδευτικών (συνημμένος πίνακας με αριθμό 2).

Καλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί γενικής εκπαίδευσης που υπέβαλαν αίτηση για μετάθεση ή δήλωση για οριστική τοποθέτηση καθώς και εκείνοι που μετατέθηκαν από άλλες περιοχές να δηλώσουν έως είκοσι (20) σχολικές μονάδες με σειρά προτίμησης τοποθέτησης (συμπληρώνοντας την επισυναπτόμενη δήλωση με χειρόγραφη ή ψηφιακή υπογραφή μέσω gov.gr) εντός πέντε (5) ημερών, δηλαδή από τη Δευτέρα 10-07-2023 μέχρι και την Παρασκευή 14-07-2023, ώρα 15:00 (Λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία αριθμού πρωτοκόλλου της ΔΔΕ Λακωνίας. Οι δηλώσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή αποστέλλονται ηλεκτρονικά στην ΔΔΕ Λακωνίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@dide.lak.sch.gr). Επισημαίνεται ότι,  όσοι εκπαιδευτικοί ανήκουν σε κλάδο-ειδικότητα που δεν υφίσταται οργανικό κενό, δεν υποβάλουν δήλωση τοποθέτησης.

Παρακαλούμε για την ενημέρωση με κάθε πρόσφορο τρόπο όλων των εκπαιδευτικών γενικής εκπαίδευσης της σχολικής σας μονάδας – ακόμα και εκείνων που απουσιάζουν για οποιονδήποτε λόγο – που  υπέβαλαν αίτηση για μετάθεση ή δήλωση για οριστική τοποθέτηση (περιλαμβάνονται στο συνημμένο με αριθμό 3).

 

Συνημμένα έγγραφα:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Μετάβαση στο περιεχόμενο