Πρόσκληση εκπαιδευτικών για την υποβολή δήλωσης προσωρινής τοποθέτησης ή διάθεσης για συμπλήρωση υποχρεωτικού εβδομαδιαίου διδακτικού ωραρίου διδακτικού έτους 2023-2024

Υπ’ αριθμ Φ.10.1/3319/19-07-2023 πρόσκληση της ΔΔΕ Λακωνίας

Καλούνται:
Α. Οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Λακωνίας, συμπεριλαμβανομένων και των εκπαιδευτικών που θα αποσπαστούν στο ΠΥΣΔΕ Λακωνίας, να υποβάλουν δήλωση προτίμησης για προσωρινή τοποθέτηση διδακτικού έτους 2023-2024.
Β. Οι εκπαιδευτικοί που έχουν οργανική θέση στη ΔΔΕ Λακωνίας και επιθυμούν να διατεθούν για συμπλήρωση του διδακτικού ωραρίου τους (λόγω οργανικής ή λειτουργικής υπεραριθμίας), να υποβάλουν αντίστοιχη δήλωση. Η διάθεση σε άλλες σχολικές μονάδες για τη συμπλήρωση του ωραρίου τους γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 14 παρ. 14 του Ν. 1566/1985, με τη σειρά προτίμησης και το σύνολο των μονάδων μετάθεσής τους.

Προθεσμία υποβολής όλων των δηλώσεων ορίζεται από την Πέμπτη 20-07-2023 έως και την Παρασκευή 11-08-2023 ώρα 15:00.

Η υποβολή των δηλώσεων γίνεται στη ΔΔΕ Λακωνίας:

  1. μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση mail@dide.lak.sch.gr
    • αποστολή δήλωσης με ψηφιακή υπογραφή gov.gr ή
    • αποστολή δήλωσης με χειρόγραφη υπογραφή, η οποία στη συνέχεια έχει σαρωθεί ή
  2. αυτοπροσώπως (υποβολή δήλωσης με χειρόγραφη υπογραφή).

Οι δηλώσεις προσωρινής τοποθέτησης, θα πρέπει να συμπληρωθούν σύμφωνα με την προτίμηση του/της εκπαιδευτικού δεδομένου ότι τα λειτουργικά κενά δεν μπορούν να εκτιμηθούν ακόμα από το ΠΥΣΔΕ Λακωνίας λόγω εκκρεμών υπηρεσιακών διαδικασιών (οριστικοποιήσεις τμημάτων σχολικών μονάδων, αποσπάσεις εκπαιδευτικών κλπ).

Σημειώνεται ότι δηλώσεις που δεν είναι σύμφωνες με τα επισυναπτόμενα έντυπα δεν θα ληφθούν υπόψη.

 

Σχετικά έγγραφα:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Μετάβαση στο περιεχόμενο