Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για εκδήλωση ενδιαφέροντος εκπαιδευτικών ΕΠΑ.Λ. και Ε.Κ. για θέσεις εποπτών – εκπαιδευτικών σε ειδικότητες του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας – περιόδου 2023-2024

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Καλεί τους μόνιμους εκπαιδευτικούς με οργανική θέση, απόσπαση ή διάθεση σε ΕΠΑ.Λ. ή σε Ε.Κ. της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής ως επόπτες – εκπαιδευτικοί στο Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας περιόδου 2023-2024 (Η’ φάση) στα ΕΠΑ.Λ. και στις ειδικότητες της Περιφέρειας ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ του επισυναπτόμενου Πίνακα 1.

Το πρόγραμμα του Μεταλυκειακού Έτους – Τάξης Μαθητείας αρχίζει από την 1η Σεπτεμβρίου κάθε έτους και ολοκληρώνεται την 31η Αυγούστου του επόμενου έτους. Η περίοδος παροχής των εργαστηριακών μαθημάτων ειδικότητας δύναται να ξεκινά την 1η Οκτωβρίου. Η περίοδος μάθησης σε εργασιακό χώρο δύναται να πραγματοποιείται από 1ης Οκτωβρίου εκάστου έτους έως την 31η Αυγούστου του επόμενου έτους.

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής ως επόπτες – εκπαιδευτικοί στο Μεταλυκειακό Έτος – Τάξη Μαθητείας περιόδου 2023-2024, Τρίτη 17/10/2023, ώρα 15:00 μ.μ. έως και τη Δευτέρα 23/10/2023 και ώρα 10:00 π.μ.

Διαδικασία Υποβολής Αιτήσεων Συμμετοχής
Η αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται από τους ενδιαφερόμενους μέσω του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Τάξης Μαθητείας (https://e-mathiteia.minedu.gov.gr). Στην αίτηση τους οι υποψήφιοι δηλώνουν με σειρά προτεραιότητας έως και δύο ΕΠΑ.Λ. – ειδικότητες του επισυναπτόμενου Πίνακα 1.

 

Σχετικό έγγραφο:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Μετάβαση στο περιεχόμενο