Ανακοίνωση διορισμού μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού

Σας γνωρίζουμε ότι με την 10944/Ε4/2-2-2022 Απόφαση της Προϊσταμένης της Γενικής Διεύθυνσης Εκπαιδευτικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που δημοσιεύτηκε σε περίληψη στο ΦΕΚ Γ΄ 250/9-2-2022 (ΑΔΑ: 6ΚΔΑ46ΜΤΛΗ-Ο7Ε), διορίζεσθε ως μόνιμο μέλος Ε.Ε.Π. στη δημόσια εκπαίδευση και παρακαλείσθε να παρουσιαστείτε από την Πέμπτη 10 έως και την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022 στον/στην προϊστάμενο/προϊσταμένη της οικείας Διεύθυνσης Εκπαίδευσης της περιοχής διορισμού σας για να ορκιστείτε και να αναλάβετε υπηρεσία.

Σε περίπτωση κατά την οποία δεν προσέλθετε για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας εντός των προαναφερόμενων ημερομηνιών, ανακαλείται υποχρεωτικά η πράξη διορισμού σας [άρθρο 20, παρ. 1 του ν. 3528/2007 (Α΄ 26)]. Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 62 του ν. 4589/2019 (Α΄ 13), όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 58 του ν. 4653/2020 (Α΄ 12), αποκλείεσθε από τους διορισμούς μονίμων και τις προσλήψεις αναπληρωτών κατά το σχολικό έτος που διανύεται κατά την ανακοίνωση του διορισμού σας, καθώς και τα δύο επόμενα σχολικά έτη.

Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 63 του ν. 4589/2019 (Α΄ 13) εκπαιδευτικός ή μέλος Ε.Ε.Π. ή Ε.Β.Π. που έχει ήδη προσληφθεί ως αναπληρωτής/αναπληρώτρια, κατά τη διάρκεια του τρέχοντος διδακτικού έτους, και καλείται να διορισθεί ως μόνιμος/η, σε κενή οργανική θέση, υποχρεούται να παραμείνει στη θέση που είναι τοποθετημένος/η ως αναπληρωτής/αναπληρώτρια, έως τη λήξη του έτους.

 

Ενημέρωση:

Οι αναπληρωτές που υπηρετούν σε σχολεία αρμοδιότητάς μας και διορίζονται σε άλλη Διεύθυνση Εκπαίδευσης, σε συνεννόηση με τη Διεύθυνση διορισμού τους θα τους δοθεί η δυνατότητα για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας μέσω της Διεύθυνσής μας, στην οποία οφείλουν να παραμείνουν ως αναπληρωτές. Οι αναπληρωτές που απασχολούνται σε ΚΕΔΑΣΥ ή ΣΔΕΥ μπορούν να μεταβούν προς (ουσιαστική) διευκόλυνσή τους στην πλησιέστερη Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

 

Δείτε τα έγγραφα:

 


Οδηγίες – Δικαιολογητικά:

 

Συνημμένα αρχεία:

 

Σχολικές Μονάδες:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Μετάβαση στο περιεχόμενο