Διαδικτυακή Συζήτηση στο πλαίσιο του Περιφερειακού Φεστιβάλ Μαθητικών Βίντεο «Μαθητικές Cine…ιστορίες για την Επανάσταση του 1821»

Σας γνωρίζουμε ότι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Δ.Ε.) Λακωνίας οργάνωσε σε συνεργασία με το ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Πελοποννήσου περιφερειακό φεστιβάλ μαθητικών ταινιών τεκμηρίωσης μικρού μήκους (βίντεο), με τίτλο: «Μαθητικές Cine….ιστορίες για την Επανάσταση του 1821» κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2020-2021. Το συγκεκριμένο φεστιβάλ διοργανώθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης και είχε τεθεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου.

Η Δ.Δ.Ε. Λακωνίας προγραμματίζει, στο πλαίσιο του συγκεκριμένου φεστιβάλ, μία εκδήλωση με σκοπό την παρουσίαση και τη διάχυση των αποτελεσμάτων του. Η  εκδήλωση, που θα έχει τη μορφή της διαδικτυακής συζήτησης, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 και ώρα 13:00 μέσω του ακόλουθου συνδέσμου :  https://minedu-secondary.webex.com/meet/dimvacha

Η εκδήλωση είναι ανοικτή σε κάθε ενδιαφερόμενο/η.

 

Διαβάστε το δελτίου τύπου:

Μετάβαση στο περιεχόμενο